Bing efter borttagning
Ta bort gamla personuppgifter från Bing
Om en profilsida redan är borttagen eller ändrad men fortfarande syns i Bing kan du begära att Microsoft uppdaterar eller tar bort det gamla sökresultatet.
Börja alltid hos källan. När uppgifterna är borta där använder du Bings officiella Content Removal-verktyg för den exakta webbadressen.
Så gör du
- Öppna Bing-resultatet och kontrollera om källsidan fortfarande visar uppgifterna.
- Om uppgifterna finns kvar: ta först bort eller dölj dem hos personsöktjänsten.
- Kopiera den exakta webbadressen när källan är borttagen eller uppdaterad.
- Öppna Bings Content Removal och begär borttagning av sidan eller den inaktuella cacheversionen.
- Kontrollera resultatet igen efter att Microsoft har behandlat begäran.
Bing tar inte bort källsidan
En borttagning från Bing påverkar sökresultatet, inte originalinformationen hos Ratsit, Hitta eller en annan webbplats. Finns sidan fortfarande kvar behöver du använda rätt borttagningsguide först.
Microsofts egen borttagningshjälp beskriver hantering av innehåll i Bing Search och Copilot. En godkänd begäran är fortfarande inte detsamma som att informationen raderas från webbplatsen där den publicerades.
Senast faktagranskad: 30 augusti 2026